ZWICKI.COM

om zwicki/zwicky

Slægten Zwicki / Zwicky stammer fra Mollis i Schweiz, og kan føres tilbage til 1291. Navnet har været skrevet på flere forskellige måder, men den stavemåde, som trængte igennem og blev den sejrende er Zwicky, således som også den danske slægts navn staves i kirkebøgerne.

Fra Schweiz er der udvandret medlemmer af slægten til forskellige lande, og der findes i øjeblikket en Zwicky-linie i Frankrig, Tyskland, USA og Danmark. Omkring år 1795 udvandrede Jacob Zwicky (1762-1824), den danske slægts stamfader, til Danmark hvor han bosatte sig i København.

Jacob Zwicky havde flere børn, og 4 sideløbende linier af slægten udgår fra ham hvoraf den ene i mellemtiden er uddød. Louis Zwicky (1867-1926) - fjerde generation - klassisk pianist - startede som pianohandler i København, og med sønnerne Kai Ove Fritz og Asger Hugo Frithiof en egentlig pianofabrikation i mellemkrigsårene.

Af juridiske grunde skiftede de 2 sønner navneforandring i 1939 til slægtsnavnet Zwicki med pianofabrikens navn som 'Louis Zwicki'.

Pianofabrikationen der i mange år foregik på 1 sal i Købmagergade i det indre København, derefter Søborg og senere i Tåstrup udenfor København, blev fortrængt af den elektroniske udvikling indenfor musikinstrumenter endte i slutningen af 1960'erne.

Find produktionsår ud fra serienummer her.

nyheder

fjernbetjening

bruges når behovet for hjælp er til stede - Teamviewer hentes ned - HER  - og aktiveres. Derefter oplyses id. og kode til modparten der derefter overtager kontrollen. Programmet er gratis at bruge for private.

notater

indtil videre et midlertidigt notat om nettet et notat om virus og nogle hjemmesider på om nørdsiden et